Tel: 06 - 37 33 59 68
Email: marjan@hettekstburo.nl

Maatschappelijk Betrokken Ondernemer

Het Tekstburo is maatschappelijk betrokken partner van Stichting Krachtig Krommerijn in Bunnik. Ik zorg voor persberichten en verzorg de webredactie van de stichting. 

Wat doet Krachtig Krommerijn?

Logo Krachtig KrommerijnStichting Krachtig Krommerijn verbindt mensen in de gemeente elkaar. Bedrijven, stichtingen, inwoners en de gemeente. Hoe? Met bijvoorbeeld speciale projecten voor ouderen, als vacaturebank voor vrijwilligers en als drijvende kracht achter NLdoet.

 

Waarom maatschappelijk betrokken ondernemen?

Allereerst geeft het mij een andere inkijkje in de samenleving. Ik ontmoet mensen en organisaties die ik anders niet zomaar zou tegenkomen. Het besef groeit dat je als inwoner veel voor elkaar kunt betekenen. Dat de samenleving er voor iedereen is. Ook voor mensen die minder gemakkelijk mee kunnen doen. Krachtig Krommerijn heeft een krachtig bedrijvennetwerk waar non-profit organisaties slim mee kunnen samenwerken en een warm hart voor mensen. Mooi toch?

Femke Dotman van Krachtig Krommerijn:

Samenwerken met Marjan is leuk en efficiënt. Ze heeft haar zaakjes goed op een rij en ze is ‘to the point’.

 

 

BLOG ‘Schrijven voor webshops’

Een van mijn klanten heeft een webshop. Met héél veel producten. Producten die onderling verschillend zijn, maar ook met veel overeenkomsten. Hoe zorg je ervoor dat content onderscheidend is? Vier tips.

Lees verder
BLOG ‘Adverteren op Facebook’

Adverteer je nog niet op Facebook? Doen! Je kunt je doelgroep heel precies targetten en de kosten zijn aanzienlijk lager dan een advertentie in print of op tv. Alleen maar voordelen?…

Lees verder
BLOG ‘Puber column schrijven’

Als ouder van een puberzoon ben ik toegetreden tot de redactie van de ‘BOB’. Het Boni ouderbulletin. Een magazine voor ouders met kinderen op het Bonifatiuscollege in Utrecht. Elke vier…

Lees verder
Partners waarmee ik graag samenwerk

Ieder z’n vak. Ik werk al jaren samen met een aantal collega-ondernemers. In grotere tekstproducties, voor (web)design en fotografie. Weten wie?

Lees verder
Maatschappelijk Betrokken Ondernemer

Het Tekstburo is maatschappelijk betrokken partner van Stichting Krachtig Krommerijn in Bunnik. Ik zorg voor persberichten en verzorg de webredactie van de stichting.  Wat doet Krachtig Krommerijn? Stichting Krachtig Krommerijn…

Lees verder