Tel: 06 - 37 33 59 68
Email: marjan@hettekstburo.nl

Wie ben ik?

Ik ben Marjan Scheffer. Na mijn post-HBO opleiding ‘Copywriting’ aan de Hogeschool Utrecht, heb ik besloten als freelance tekstschrijver aan de slag te gaan. En ben ik gestart met Het Tekstburo. In 2014 heb ik de opleiding ‘Schrijven voor het web’ aan de Hogeschool Utrecht afgerond. In 2016 volgde ik bij Lectric de cursussen ‘Search Engine Optimization’ en ‘SEO Copywriting’, die inhaakten op actuele ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Voordat ik begon met Het Tekstburo, heb ik 8 jaar gewerkt als Project Manager bij een actiemarketingbureau en bij De Vormers, een communicatiebureau in Utrecht. Vervolgens heb ik 10 jaar als Communicatieadviseur bij SUSA studenten uitzendbureau gewerkt. In deze functie heb ik tekstschrijven tot mijn specialisatie gemaakt.

In mijn vrije tijd vind je me op de tennisbaan en ik hou van films en boeken lezen.

Hoe anderen mij typeren? Energiek, flexibel, een doorzetter en perfectionist.

Waarom kiezen voor Het Tekstburo?

1. Ik werk flexibeler, persoonlijker en goedkoper dan grote communicatiebureaus.
2. Mijn teksten zijn helder en to-the-point.
3. Je ontvangt vooraf altijd een duidelijke prijsopgave.
4. Ik ben specialist in het schrijven van SEO teksten.

Proberen?

Bel of mail mij voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.

Telefoon: 06-37336968
Mail Marjan
Contactformulier

Aan de slag?
Hier vind je mijn algemene voorwaarden.

BLOG ‘Schrijven voor webshops’

Een van mijn klanten heeft een webshop. Met héél veel producten. Producten die onderling verschillend zijn, maar ook met veel overeenkomsten. Hoe zorg je ervoor dat content onderscheidend is? Vier tips.

Lees verder
BLOG ‘Adverteren op Facebook’

Adverteer je nog niet op Facebook? Doen! Je kunt je doelgroep heel precies targetten en de kosten zijn aanzienlijk lager dan een advertentie in print of op tv. Alleen maar voordelen?…

Lees verder
BLOG ‘Puber column schrijven’

Als ouder van een puberzoon ben ik toegetreden tot de redactie van de ‘BOB’. Het Boni ouderbulletin. Een magazine voor ouders met kinderen op het Bonifatiuscollege in Utrecht. Elke vier…

Lees verder
Partners waarmee ik graag samenwerk

Ieder z’n vak. Ik werk al jaren samen met een aantal collega-ondernemers. In grotere tekstproducties, voor (web)design en fotografie. Weten wie?

Lees verder
Maatschappelijk Betrokken Ondernemer

Het Tekstburo is maatschappelijk betrokken partner van Stichting Krachtig Krommerijn in Bunnik. Ik zorg voor persberichten en verzorg de webredactie van de stichting. 

Lees verder