Tel: 06 - 37 33 59 68
Email: marjan@hettekstburo.nl

SEO teksten (Search Engine Optimization)

Wist je dat 90% van de internetgebruikers in Google alleen de zoekresultaten op de eerste pagina bekijkt?

Zorg dat je op die eerste pagina komt!

Het Tekstburo maakt een analyse van je website en komt met concrete verbeterpunten die de vindbaarheid van je website in Google vergroten. Bijvoorbeeld:

  • SEO teksten die aansluiten bij het zoekgedrag van jouw potentiële klanten.
  • unieke content die relevant is voor bezoekers en Google.
  • een heldere menustructuur.
  • hyperlinks die bezoekers duidelijk de weg wijzen.
  • webtekst die bezoekers boeit en overtuigt.

Weet wat je klant wil

Alleen als je precies weet wat jouw klant wil of zoekt, kun je je website optimaliseren. Je geeft op je website de antwoorden die hij of zij zoekt. Onderscheid jezelf van je ‘concurrenten’, wees eerlijk en duidelijk.

Het Tekstburo schrijft SEO teksten (Search Engine Optimization) die aansluiten bij het zoekgedrag van potentiële klanten en die ze over de streep trekt. Hulp nodig bij het helder verwoorden van je verhaal, product of dienst? Neem even contact met me op.

SEO teksten – ook voor social media

Zorg voor een consequent verhaal. Ook op social media. De website en social media versterken elkaar als jouw boodschap dezelfde is. Op die manier werk je echt aan zoekmachine optimalisatie. Een consequent verhaal wekt vertrouwen en zorgt voor een geloofwaardig imago van jouw organisatie of merk.

Geen tijd? Schakel mij in voor prikkelende tweets, actuele berichten op Facebook en een professioneel Linkedin profiel.

SEO teksten voor je website

Wil je weten wat Het Tekstburo voor jou en je organisatie kan betekenen? Bel me dan op 06 – 37335968 of vul het contactformulier in. Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

BLOG ‘Schrijven voor webshops’

Een van mijn klanten heeft een webshop. Met héél veel producten. Producten die onderling verschillend zijn, maar ook met veel overeenkomsten. Hoe zorg je ervoor dat content onderscheidend is? Vier tips.

Lees verder
BLOG ‘Adverteren op Facebook’

Adverteer je nog niet op Facebook? Doen! Je kunt je doelgroep heel precies targetten en de kosten zijn aanzienlijk lager dan een advertentie in print of op tv. Alleen maar voordelen?…

Lees verder
BLOG ‘Puber column schrijven’

Als ouder van een puberzoon ben ik toegetreden tot de redactie van de ‘BOB’. Het Boni ouderbulletin. Een magazine voor ouders met kinderen op het Bonifatiuscollege in Utrecht. Elke vier…

Lees verder
Partners waarmee ik graag samenwerk

Ieder z’n vak. Ik werk al jaren samen met een aantal collega-ondernemers. In grotere tekstproducties, voor (web)design en fotografie. Weten wie?

Lees verder
Maatschappelijk Betrokken Ondernemer

Het Tekstburo is maatschappelijk betrokken partner van Stichting Krachtig Krommerijn in Bunnik. Ik zorg voor persberichten en verzorg de webredactie van de stichting. 

Lees verder