Tel: 06 - 37 33 59 68
Email: marjan@hettekstburo.nl

Het Tekstburo schrijft voor Businesspark Het Vizier

Al jaren is Het Vizier in Veenendaal een trouwe klant van Het Tekstburo. Na moeilijke jaren met een economische crisis, trekt ook de markt voor kantoorhuisvesting weer aan. Ik zorg doorlopend voor nieuwsberichten op de website en verstuur elke 2 weken de nieuwsbrief. Verder interview ik mensen uit de branche en publiceer artikelen in het vakblad De ZakenMarkt.

Samen met Rudger Smits van Studio Kraplak heb ik onlangs de nieuwste advertentie voor Het Vizier ontwikkeld. 

 

 

 

BLOG ‘Schrijven voor webshops’

Een van mijn klanten heeft een webshop. Met héél veel producten. Producten die onderling verschillend zijn, maar ook met veel overeenkomsten. Hoe zorg je ervoor dat content onderscheidend is? Vier tips.

Lees verder
BLOG ‘Adverteren op Facebook’

Adverteer je nog niet op Facebook? Doen! Je kunt je doelgroep heel precies targetten en de kosten zijn aanzienlijk lager dan een advertentie in print of op tv. Alleen maar voordelen?…

Lees verder
BLOG ‘Puber column schrijven’

Als ouder van een puberzoon ben ik toegetreden tot de redactie van de ‘BOB’. Het Boni ouderbulletin. Een magazine voor ouders met kinderen op het Bonifatiuscollege in Utrecht. Elke vier…

Lees verder
Partners waarmee ik graag samenwerk

Ieder z’n vak. Ik werk al jaren samen met een aantal collega-ondernemers. In grotere tekstproducties, voor (web)design en fotografie. Weten wie?

Lees verder
Maatschappelijk Betrokken Ondernemer

Het Tekstburo is maatschappelijk betrokken partner van Stichting Krachtig Krommerijn in Bunnik. Ik zorg voor persberichten en verzorg de webredactie van de stichting. 

Lees verder