Tel: 06 - 37 33 59 68
Email: marjan@hettekstburo.nl

Het Tekstburo schrijft voor Kantoormeubelencenter.nl

Sinds ruim een jaar schrijf ik voor de webshops van Kantoormeubelencenter.nl en Kantoormeubelshop.nl. Inmiddels weet ik (bijna!) alles over bureaustoelen, bureautafels, kantinemeubilair, vergadertafels en ontvangstbalies. 

kantoormeubelencenter.nl
Schrijven voor een webshop is veelzijdig. Ik moet me ten eerste in de de producten verdiepen. Welke eigenschappen heeft het product, waarin onderscheidt het zich en uit welke opties kan de klant bij het bestellen kiezen? Daarnaast is het een ingewikkelde SEO-puzzel. Want wat zijn de belangrijkste keywords voor een productpagina en voor de bovenliggende categoriepagina? Wat is de beste verdeling en hoe zorg ik voor prikkelende titles en descriptions?

Blogs

Nu ik inmiddels steeds meer thuis ben in de wereld van kantoormeubelen, ben ik ook begonnen met het schrijven van blogs. Met daarin thema’s die verband houden met alles wat met kantoorinrichting te maken heeft. Hoe stel je een bureaustoel op de juiste manier af, wat zijn de populairste kantinestoelen en wat is er nieuw in het aanbod vitrinekasten? Op een laagdrempelige manier help ik klanten met hun vragen en biedt linkjes aan naar producten die hierbij aansluiten.

Meer omzet

Natuurlijk heb ik ook gevraagd aan Jaap en Ralph van Kantoormeubelencenter.nl hoe ze de samenwerking met mij ervaren.

“We vinden samenwerken met Marjan heel fijn. We zien de bezoekersaantallen en omzet stijgen. De teksten van Het Tekstburo zijn helder en helpen onze klanten bij het maken van hun keuze. Bijzonder is dat we je helemaal je gang kunnen laten gaan. Je zoekt alles zelf uit, werkt vlot en neemt ons ongelooflijk veel werk uit handen.”

 

BLOG ‘Schrijven voor webshops’

Een van mijn klanten heeft een webshop. Met héél veel producten. Producten die onderling verschillend zijn, maar ook met veel overeenkomsten. Hoe zorg je ervoor dat content onderscheidend is? Vier tips.

Lees verder
BLOG ‘Adverteren op Facebook’

Adverteer je nog niet op Facebook? Doen! Je kunt je doelgroep heel precies targetten en de kosten zijn aanzienlijk lager dan een advertentie in print of op tv. Alleen maar voordelen?…

Lees verder
BLOG ‘Puber column schrijven’

Als ouder van een puberzoon ben ik toegetreden tot de redactie van de ‘BOB’. Het Boni ouderbulletin. Een magazine voor ouders met kinderen op het Bonifatiuscollege in Utrecht. Elke vier…

Lees verder
Partners waarmee ik graag samenwerk

Ieder z’n vak. Ik werk al jaren samen met een aantal collega-ondernemers. In grotere tekstproducties, voor (web)design en fotografie. Weten wie?

Lees verder
Maatschappelijk Betrokken Ondernemer

Het Tekstburo is maatschappelijk betrokken partner van Stichting Krachtig Krommerijn in Bunnik. Ik zorg voor persberichten en verzorg de webredactie van de stichting. 

Lees verder