Tel: 06 - 37 33 59 68
Email: marjan@hettekstburo.nl

Webtekst

Wist je dat bezoekers in 4 seconden beslissen of ze je website interessant vinden?

Zorg voor een superkrachtige eerste indruk!

Het Tekstburo zorgt voor webtekst die:

 • de vindbaarheid van je website vergroot
 • bezoekers overtuigt
 • de conversie van je website verhoogt

Maar…weet jij wel wat je bezoekers willen?

Veel organisaties weten dat namelijk NIET. Die vertellen hele verhalen over wat hun organisatie doet, hoe ze dat doen. Bezoekers zijn continu op zoek naar het antwoord op de vraag: What’s in it for me? Wat heb ík eraan? Die zijn niet geïnteresseerd in jouw verhaal (sorry). Ze willen alleen weten wat ze aan je hebben, waarom ze bij jou moeten zijn en niet bij je concurrent. Ik help je bij het scherp krijgen van je verhaal of businesscase.

Prettig leesbare webtekst in heldere structuur

Een goede webtekst neemt de lezer aan de hand en wijst ze de weg. Waar naartoe? Dat bepaal jij. Het Tekstburo zorgt voor prettig leesbare webtekst met een logische opbouw en heldere structuur. Ik help bij het opzetten van een flowchart en geef je inzicht in de klikstromen op je website. Gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker staat daarbij voorop. Want vinden ze op je website niet snel genoeg wat ze zoeken, dan ben je ze kwijt.

Google houdt van jouw website

Je wilt dat je website optimaal vindbaarheid is in zoekmachines. Vooral in Google. Ik zorg voor originele, relevante webtekst, een heldere url-structuur en zoekwoorden in de tekst. De basisvoorwaarden voor een optimale vindbaarheid.

Regelmatig updates op je website? Ja!

Je kunt me ook inschakelen als webredacteur voor vers nieuws en actuele content. Google houdt ervan als je regelmatig nieuwe informatie op je website plaatst. En beloont je voor je inspanningen. Hoe? Met een betere ranking in de zoekresultaten. Bovendien maakt up-to-date informatie je organisatie geloofwaardiger en stukken interessanter voor bezoekers.

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden:

 • Heb je weinig tijd of schrijftalent?
  Ik hou voor jou het nieuws bij, draag onderwerpen aan en schrijf actuele nieuwsberichten. Jij stuurt alleen bij als het nodig is.
 • Blijf je zelf graag in control?
  Dan ga ik aan de slag met de onderwerpen die jij bedenkt.
 • Wil je de puntjes op de i?
  Ik redigeer bestaande teksten en nieuwsberichten tot heldere, hapklare brokjes.

Meer weten of even kennis maken?

Bel mij op 06 – 37335968 of laat een berichtje achter via het contactformulier.

BLOG ‘Schrijven voor webshops’

Een van mijn klanten heeft een webshop. Met héél veel producten. Producten die onderling verschillend zijn, maar ook met veel overeenkomsten. Hoe zorg je ervoor dat content onderscheidend is? Vier tips.

Lees verder
BLOG ‘Adverteren op Facebook’

Adverteer je nog niet op Facebook? Doen! Je kunt je doelgroep heel precies targetten en de kosten zijn aanzienlijk lager dan een advertentie in print of op tv. Alleen maar voordelen?…

Lees verder
BLOG ‘Puber column schrijven’

Als ouder van een puberzoon ben ik toegetreden tot de redactie van de ‘BOB’. Het Boni ouderbulletin. Een magazine voor ouders met kinderen op het Bonifatiuscollege in Utrecht. Elke vier…

Lees verder
Partners waarmee ik graag samenwerk

Ieder z’n vak. Ik werk al jaren samen met een aantal collega-ondernemers. In grotere tekstproducties, voor (web)design en fotografie. Weten wie?

Lees verder
Maatschappelijk Betrokken Ondernemer

Het Tekstburo is maatschappelijk betrokken partner van Stichting Krachtig Krommerijn in Bunnik. Ik zorg voor persberichten en verzorg de webredactie van de stichting. 

Lees verder