Projectmanagement

Elke communicatieklus vraagt om een spin in ‘t web die het overzicht houdt, de voortgang bewaakt en creatieve oplossingen bedenkt. En die kan adviseren over welke communicatiemiddelen je het beste in kunt zetten.

Heb je iemand nodig die altijd het hoofd koel houdt?
Die heldere communicatieadviezen geeft?
En die niets aan het toeval overlaat?

Schakel mij in.

Plannen van je communicatieklus
Of het nu gaat om een nieuwe website, een nieuwe folderlijn of nieuwsbrieven. Bij elke communicatieklus zijn meerdere mensen en verschillende expertises betrokken. Zoals een fotograaf, illustrator, tekstschrijver, vertaler, drukker en webbouwer. Op een bepaald moment moet alles samenkomen voor het eindproduct. Dit vereist een duidelijke planning en alle neuzen dezelfde kant op. Elke betrokkene moet weten wat z’n taak is en wat er verwacht wordt.

Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende reclamebureaus ken ik het klappen van de zweep. Inmiddels weet ik dat ik een kei ben in plannen en nooit het overzicht verlies.

Projectmanagement, wat ik bijvoorbeeld doe:

  • Offertes aanvragen en het opstellen van een totaalbegroting.
  • Briefings maken voor fotografie, infographics, vormgeving, drukwerk en webdesign.
  • Planning maken voor het complete project.
  • Feedback geven op ontwerp en vormgeving.
  • Kwaliteitscontrole van fotografie en drukwerk.
  • Voortgangscontrole gedurende de gehele looptijd van het project.

Communicatieadvies
Welke middelen zet je in om je klanten te bereiken? Welke boodschap past bij welk medium en hoe zorg je ervoor dat de verschillende communicatiemiddelen elkaar versterken? Heb je behoefte aan een duidelijk plan, dan kun je op me rekenen. Ik geef je helder communicatieadvies. Zowel op het gebied van online als offline communicatie. 

Een rustig idee
Heerlijk toch? Ik neem je al het werk, of een deel ervan, uit handen. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes verloopt en geef je communicatieadviezen waar je verder mee kunt. En zit het even tegen, dan help ik met het bedenken van creatieve, slimme oplossingen. Bovendien kun je mij inschakelen voor het schrijfwerk en ben ik zo inhoudelijk helemaal op de hoogte van alle ins en outs van het project.