Het Tekstburo schrijft voor Kantoormeubelencenter.nl

Sinds ruim een jaar schrijf ik voor de webshops van Kantoormeubelencenter.nl en Kantoormeubelshop.nl. Inmiddels weet ik (bijna!) alles over bureaustoelen, bureautafels, kantinemeubilair, vergadertafels en ontvangstbalies. 

kantoormeubelencenter.nl
Schrijven voor een webshop is veelzijdig. Ik moet me ten eerste in de de producten verdiepen. Welke eigenschappen heeft het product, waarin onderscheidt het zich en uit welke opties kan de klant bij het bestellen kiezen? Daarnaast is het een ingewikkelde SEO-puzzel. Want wat zijn de belangrijkste keywords voor een productpagina en voor de bovenliggende categoriepagina? Wat is de beste verdeling en hoe zorg ik voor prikkelende titles en descriptions?

Blogs

Nu ik inmiddels steeds meer thuis ben in de wereld van kantoormeubelen, ben ik ook begonnen met het schrijven van blogs. Met daarin thema’s die verband houden met alles wat met kantoorinrichting te maken heeft. Hoe stel je een bureaustoel op de juiste manier af, wat zijn de populairste kantinestoelen en wat is er nieuw in het aanbod vitrinekasten? Op een laagdrempelige manier help ik klanten met hun vragen en biedt linkjes aan naar producten die hierbij aansluiten.

Meer omzet

Natuurlijk heb ik ook gevraagd aan Jaap en Ralph van Kantoormeubelencenter.nl hoe ze de samenwerking met mij ervaren.

“We vinden samenwerken met Marjan heel fijn. We zien de bezoekersaantallen en omzet stijgen. De teksten van Het Tekstburo zijn helder en helpen onze klanten bij het maken van hun keuze. Bijzonder is dat we je helemaal je gang kunnen laten gaan. Je zoekt alles zelf uit, werkt vlot en neemt ons ongelooflijk veel werk uit handen.”